cilipapricky.sk
Varíme čili con carne

Varíme chili con carne

POSTUP Prípravy

1.
Nasekáme petržlenovú vňať , nadrobno nakrájame cibuľku , kukuricu a fazuľu scedíme. Hovädzie mäso nakrájame na stredne veľké kocky.
2.
V hrnci opražíme cibuľku, pridáme čili papričky, mäso a opečieme, následne čili papričky vyberieme.
3.
Do hrnca pridáme fazuľu, kukuricu, paradajkovú šťavu, necháme zovrieť a pri miernej teplote varíme asi 15 minút. Dochutíme horčicou, petržlenovou vňaťou, soľou, červenou paprikou, kajenským korením (čili) a ešte krátko povaríme.

SUROVINY

500 g sterilizovanej fazuľky
 petržlenová vňať
4 ks cibuľe
200 g sterilizovanej kukurice
200 g hovädzieho mäsa
 olej
2 ks sušené /čerstvé chilli papričky
500 ml paradajková šťava
2 PL pikantná horčica
soľ
mletá červená paprika
pár štipiek kajenského korenia

Zdieľaj na sieti:

Pridaj komentár